Article {{ article.headline }} image

Grunnkurs hav\beginners course seakayaking

14-15 oktober 2016

*SISTE* Grunnkurs hav med NTNUI padling 2016!

Contact me if you want the information in english.

NTNUI padling arrangerer grunnkurs i havpadling
- Vi vil ha med DEG!

PÅMELDING PÅ DENNE LINKEN: http://www.vaattkort.no/Event/Booking/2192

Møtested: Skansen, Trondheim
Tid: Kursdager 3. og 4. september. Begge dager 10-17.

Kort om kurset
På kurs i havpadling blir du kjent med havkajakken, åra og annet utstyr vi bruker når vi padler. Du lærer blant annet å padle framover, bakover og å svinge på ulike måter. På kurset kan du få prøve å stå i kajakken, bytte kajakk på sjøen og du kan lære flere leker med kajakk  Det viktigste på kurset er at du har det kjekt, at du lærer grunnleggende padleteknikker og redning. Du må velte kajakken.
Kvalifiseringer

Grunnkurs i havpadling kvalifiserer til å få Norges Padleforbund sitt våttkort med oblat for grunnkurs hav. Se mer her: http://padling.no/kurs-og-utdanning/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/havpadling/grunnkurs-hav/

Pris: 1400 kr. Betales senest to dager før kurset. Inkluderer padlekurs med instruktør (er) fra Norges padleforbund, lån av kajakk, åre, trekk, padlevest og våtdrakt. Lån av utstyr til havpadling ut året og innepadlinger.

Deltakernes forberedelser:
Det kan være kaldt i vannet og vi skal bade. Alle må ha med et sett ulltøy til å ha under våtdrakten. Dere må også ha ullsokker og et par gamle sko som kan bli våte. Alle må ha to sett lue og votter. Dere må ha en lett vindjakke og ei varm jakke. Sørg for å ha varme klær som er lette å kle på til etter padlingen. Vi har dessverre ikke garderobe. Dere må skifte ute. Dersom noen deltakere har helsemessige utfordringer av betydning for kurset vil vi ha beskjed i forkant.

Spørsmål? :)
Kontakt: telttausa@gmail.com

Med vennlig hilsen
NTNUI padling
Ingrid Botslangen Frantzen