Article {{ article.headline }} image

Velkommen til kurs i havpadling med NTNUI!

På denne siden finner du informasjon som er nyttig om du er interessert i kurs i havpadling med NTNU

Følgende gjelder om ikke annet er presisert. Les dette nøye før du tar kontakt.

Oppmøte tidspunkt og sted: skansen havn, 10-18 lørdag og søndag.
Betaling og pris (1600 NOK): All betaling innen fire virkedager før kursets start, ellers mister du plassen din. Betalingsinfo: http://ntnuipadling.no/article/34/betalingsinfo/
Merk betaling med "Navn", "epostadresse" og "dato på kurs". Send inn bilde av ntnu-kortet med ntnui-obat til okonomisjef@ntnuipadling.no. Questions about payment? Contact Havsjef .

Garderobe, do og dusj. Gruppa har ikke tilgang til garderober, do og dusj på Skansen.

Hva må du ha med?
For å delta på kurs i havpadling med NTNUI padling må du ha med våtdrakt eller tørrdrakt. Kan du ikke skaffe dette på egenhånd, kan du dessverre ikke delta på våre kurs. En våtdrakt koster omtrent 299 kr. og har lang levetid.

Klær og sko: alle klær og sko som brukes får saltvann på seg. Vi anbefaler at du padler med sko. Det er ikke anledning til å padle med høye støvler eller crocs. Sandaler, padlesko eller joggesko er egnet, velg fortrinnsvis sko uten lisser. Ullskjorte, ullbukse, ullsokker, lue, hansker\votter, regnjakke\vindjakke, buff, tykk genser\dunjakke. Skift: lue, votter\hansker, ullbukse, ullskjorte, ullsokker.

Mat og drikke: vann, varm drikke, to matpakker.
Annet
• Pakk vanntett.
• Ta med solbriller og solkrem (særlig aktuelt på kurs om våren)

Kort om interessen for kurs.
En aktivitetsleder kan ha 10 deltakere på kurs, to aktivitetsledere kan ha 12. Det lages venteliste. Alle med plass får en automatisk mail. Her står det at arrangør tar kontakt ti dager før kurs. Det blir IKKE gitt mer informasjon enn det som er på denne siden. Gruppa holder 3-4 grunnkurs i semesteret. Det er stor interesse for kurs og førstemann til mølla ved påmelding. Gruppa arrangerer også teknikkurs hav og aktivitetslederkurs jevnlig. Dette kan bli avlyst ved lite interesse. Det er mulig å delta på aktivitetslederkurs med NTNUI padling uten å være student.

Bilder: det tas bilder under kursene til bruk i promotering av gruppa på ulike måter. Gi beskjed ved påmelding om du ikke ønsker å være med på bilder. Du er velkommen til å dele bilder på gruppas facebookside. Kontakt Polosjef eller Websjef om du har bilder vi kan få bruke med ditt navn.

Utstyr: utstyret vi bruker på kurs er beregnet til havpadling. Det er godt utstyr og det blir vedlikeholdt. Vennligst behandle utstyret pent og gir beskjed om det ikke er i orden. Alt utstyr som har vært i kontakt med saltvann skal skylles med ferskvann før det settes på plass og alle kajakker skal tømmes for vann. Hvis du mister utstyr, eks. lukelokk i løpet av en kursdag, skal du gi beskjed til instruktør om dette.

Spesielt for NTNUI padling: gruppa drives på frivillig basis av studenter i Trondheim. Kursene er for studenter med medlemskap i NTNUI. Du kan delta på aktivitetslederkurs uten å være student. Ta kontakt om du vil bestille et eget opplegg med instruktører i gruppa.

Våttkort: gruppa benytter NPF sin terminliste for påmelding. All på- og avmelding skjer på oppgitte lenker. Kursdeltakere får i utgangspunktet våttkort eller oblater etter kurs med NTNUI padling. Du har rett på begrunnelse fra instruktøren om du ikke får kort eller oblat.

Prosjekt: gruppas tirsdagspadlinger vil fra våren 2018 ha ulike temaer (lek, teknikk, redning). Dette blir annonsert på facebooksiden. Vanlig påmelding. I løpet av 2018 starter planlegging av et større arrangement med padletema i gruppa. Det legges ut mer informasjon om dette senere. Ta kontakt om du vil vite mer og være med å planlegge.

Våre instruktører: er utdannet aktivitetsledere i havpadling gjennom NPF. De er stort sett studenter, og unge kurs-holdere blir prioritert. Det blir som hovedregel to instruktører pr. grunnkurs og aktivitetsleder over 18 år har ansvar for sikkerheten. Er du aktivitetsleder ung og interessert i å holde introkurs\grunnkurs for studenter kan du ta kontakt med havsjefen. Til teknikkurs og aktivitetslederkurs engasjeres eksterne turledere og veiledere fra NPF. Det blir valgt instruktører havsjefen har gode erfaringer fra å samarbeide med. Veilederen er ikke nødvendigvis fra Trondheim, og det søkes å variere hvem som blir engasjert som kursholder. Kontakt havsjef, ikke instruktør, ved spørsmål om dette. Kontakt havsjef om du er turleder\veileder og er interessert i å holde kurs i trondheimsområdet for studenter.

Elvepadling: det er ikke anledning til å leie\låne gruppas utstyr til elvepadling uten oblat for grunnkurs i elvepadling. Altså, du kan ikke benytte utstyret til elvepadling etter et grunnkurs i havpadling.
Erstatningsansvar og skader: all padling på eget ansvar. Gruppa har ikke ansvar for dine eiendeler, og du er selv ansvarlig for å oppbevare verdisaker et sted du anser som trygt. Alle deltakere skal følge kursholders anvisninger begge kursdager.

Hvor kan du nå oss?
Kontakt havsjef.

Mvh

NTNUI padling