Article {{ article.headline }} image

Påmelding til Valldaltur!

Vi gjentar fjordårets suksess og arrangerer derfor også i år en fellestur til Valldal for både elv og hav! Valldal er et nydelig sted på Sunnmøre som egner seg veldig godt til både hav- og elvepadling!
Turen vil finne sted i perioden torsdag 4. mai til søndag 7. mai, men vi skal prøve å få til avreise på fredag hvis det blir etterspørsel etter dette. Folk vil bli fordelt i biler etter når de ønsker å dra. De som stiller med bil vil selvfølgelig bli refundert for kjøringen.

Vi bor på Valldal camping litt utenfor sentrum. Her vil det også være toalett og dusj. Vi skal bo i store telt med gulv, man må derfor ha med seg liggeunderlag og sovepose. Fredag og lørdag blir det felles grilling i et koselig langtelt med bord og benker. Lunch, frokost og middag de resterende dagene må den enkelte kjøpe selv.

Påmelding og betaling
Turen koster 500 kroner, noe som inkluderer middag fredag og lørdag, kjøring tur/retur og overnatting.

For å melde seg på, må man betale for turen og registrere seg her!
Registrering: http://ntnuipadling.no/events/1/
Betalingen skjer til konto: 8601.43.52777
Eller på mCash: søk opp NTNUI padling
Merkes med navn og "Valldaltur".
Betalingsfrist: 04.05.17

Elvepadling Valldal:
Elven Valldøla som renner gjennom Valldal er en variert elv med mange muligheter. Det øvre og midtre strekket samt noen sideelver (blant annet Myklebust) kan gi gode utfordringer for de mer erfarne/semi-erfarne. Mens det nedre strekket er enklere og mer tilpasset nybegynnere.
Det vil bli satt opp arrangerte nybegynnerturer på Valldøla på fredag, lørdag og søndag. Her er det noen erfarne som rullerer på å ha ansvar for de forskjellige turene. Nøyaktig opplegg setter vi opp senere.

Havpadling Valldal:
Dette er en gyllen mulighet til i få padlet i noe annet vann enn Trondheimsfjorden.

Den ene turen til være en rolig tur på fjorden, hvor det vil være rolig vann, koselig stemning og lunsj på en fin plass. Det er en heldags tur med mye padling og masse av pauser til å drikke, spise snacks og ta bilder. Denne turen er lagt opp for de som har lyst å kose seg en hel dag på vannet og oppleve tur-delen av havpadling. Lengden på turen avgjøres på dagen etter forhold og deltakerne.

Den andre turen er ute på Atlanten. Her kan man prøve å padle i bølger og kanskje prøve lite surf. Denne turen handler ikke om å padle km, men å leke i bølgene. Turen er for de som ønsker å prøve action ved siden av havpadling. For å være med på denne turen må man ha hjelm, vi har et par hjelmer til utlån, men om du har en skihjelm fungerer det bra. Denne turen kan bli avlyst om det er for store bølger eller for mye vind/dårlig vær. Det vil bli avgjort samme dag. Om den blir avlyst tar vi en tur på fjorden.